PVC okna

rolete

vrata

žaluzije

komarniki

zimski vrtovi

okenske police

lamelne zavese

garažna vrata


 

 
 
   

 
 
 


ARNUŠ OKNA VRATA D.O.O.
Proizvodnja in storitve

Mariborska cesta 27 b
SI-2251 Ptuj, Slovenija

tel.: 02 788 54 17
fax.: 02 788 54 18
gsm: 041 390 576
gsm: 041 650 914

info@roletarstvo-arnus.si
roletarstvo.arnus@siol.net

 

 

Untitled Document

Untitled Document


Notranje žaluzije

Ključna prednost, ki Vam jo ponuja sistem notranjih žaluzij, s širino lamele 25 mm, je v preprostosti upravljanja in enostavnem vzdrževanju in čiščenju. Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki, tako da se bodo žaluzije krasno ujemale z vašimi notranjimi prostori. Ker niso izpostavljene zunanjim vplivom imajo dolgo življenjsko dobo.

Idealno se obnesejo kot zaščita pred soncem, z obračanjem palice pa lamele obračamo in tako reguliramo nivo svetlobe v prostoru. Dvigamo in spuščamo jih s pomočjo vrvice.

Možno jih je montirati v okenske odprtine pred stekli med zaključne letvice, medstekli, pa tudi na strop ali na steno (nad oknom) kot prostoviseče.

 Zunanje žaluzije – Krpan

Naše žaluzije Krpan so narejene iz najkakovostnejšega aluminija in jih uvrščamo v najkvalitetnejši razred žaluzij. Zaradi njihovih zaobljenih robov so neobčutljive na najmočnejše sunke vetra. Njihova izdelava jim omogoča trajno obstojnost in zaščito proti rjavenju. Dvigamo in spuščamo jih z aluminijastimi stranskimi vodili. Upravljamo jih lahko z ročko ali z elektromotorjem s sprejemnikom na daljinsko vodenje, ročnim stikalom ali centralnim vodenjem. Izbirate lahko med več različnimi barvnimi odtenki.

 

 

 

 
   

 

Copyright © ARNUŠ OKNA VRATA D.O.O.