PVC okna

rolete

vrata

žaluzije

komarniki

zimski vrtovi

okenske police

lamelne zavese

garažna vrata


 

 
 
   

 
 
 


ARNUŠ OKNA VRATA D.O.O.
Proizvodnja in storitve

Mariborska cesta 27 b
SI-2251 Ptuj, Slovenija

tel.: 02 788 54 17
fax.: 02 788 54 18
gsm: 041 390 576
gsm: 041 650 914

info@roletarstvo-arnus.si
roletarstvo.arnus@siol.net

 

 

Untitled Document

Untitled Document


Rolete so kvalitetna zunanja senčila, ki varujejo pred vročino, mrazom, soncem, vetrom, hrupom in zmanjšujejo nevarnost vloma. Vaš dom spremenijo v prijetno trdnjavo, zavarovano pred pogledi sosedov. Visoka kvaliteta izdelka pa je porok za njegovo trpežnost in trajnost. Vse rolete lahko nadgradite tudi z električnim pogonom in programskim krmiljenjem, ki je tako preprosto za uporabo kot otroška igra.


Ponujamo Vam tako PVC kot tudi ALU rolete.


PVC rolete

Izbirate lahko med mini PVC roletami (profil 33 mm in 37 mm) in klasičnimi PVC roletami (profil 45 mm). Lamele so izdelane iz visoko kvalitetnih plastičnih mas, notranjost profila lamele pa je predeljena s pregradnimi stenami, kar naredi lamelo trdnejšo in odpornejšo na zunanje vplive.

7 razlogov zakaj PVC rolete:

• Zaščita pred radovednimi pogledi
• Prihranek energije
• Zaščita pred insekti
• Cenovno ugodne
• Enostavna montaža in demontaža
• Simulirana prisotnost preko    časovnega stikala
• Največje udobje upravljanja preko    daljinskega upravljalca
  


ALU rolete

Izbirate lahko med mini ALU roletami (profil 37 mm in 39 mm) in klasičnimi ALU roletami (profil 45 mm). Lamele so izdelane iz aluminija, notranjost profila je polnjena z visoko kakovostno peno, zato se idealno obnesejo kot zvočni in toplotni izolator. Lamele so večstopenjsko lakirane tako, da so odporne proti zunanjim vremenskim vplivom in UV žarki. Odporne so proti mehanskim udarcem, kar jim zagotavlja boljšo stabilnost in večjo varnost. Rolete so lahke in tečejo skoraj neslišno, barvno jih lahko uskladimo z barvo fasade.

 

 

Tako PVC kakor tudi ALU rolete lahko imajo zunanje podometne in notranje škatle. Zunanje podometne škatle so iz aluminija, notranje škatle pa iz kakovostnega PVC materiala.

 

 


 
   

 

Copyright © ARNUŠ OKNA VRATA D.O.O.