PVC okna

rolete

vrata

žaluzije

komarniki

zimski vrtovi

okenske police

lamelne zavese

garažna vrata


 

 
 
   

 
 
 


ARNUŠ OKNA VRATA D.O.O.
Proizvodnja in storitve

Mariborska cesta 27 b
SI-2251 Ptuj, Slovenija

tel.: 02 788 54 17
fax.: 02 788 54 18
gsm: 041 390 576
gsm: 041 650 914

info@roletarstvo-arnus.si
roletarstvo.arnus@siol.net

 

 

Untitled Document

Untitled Document


SKOZI KVALITETNO OKNO JE POGLED V PRIHODNOST LEPŠI

 - PVC okna in vrata iz umetne mase sistema SALAMANDER nemškega proizvajalca
- profil BluEvolution je izdelan iz profila širine 92mm, ter vidno površino profila 118mm,ki je ojačan s pocinkanim jeklenim profilom
- vsebuje tri tesnila-z dvema pripirnima tesniloma in enim sredinskim tesnilom.
- elementi so opremljeni s trojnim steklom
- PVC okna in vrata so v osnovni beli barvi, možno naročilo v različnih barvah ( temen hrast, zlati hrast in ostale barve)
- bluEvolution je namenjen za pasivno gradnjo objektov, saj se v svojih prednostih energijske varčnosti in toplotne izolativnosti, zgleduje na že planirano vsebino EnEV 2012.
-sestavni del bluEvolution okenskega sistema je 100% reciklaža in ponovna uporaba surovin.

 

 

Za izdelavo stavbnega pohištva, PVC oken in vrat, uporabljamo profil nemškega proizvajalca BRÜGMANN. , ki je kvaliteten in hkrati eden največjih proizvajalec profilov v Evropi. Njegova toplotna izolacija in estetski videz sta plod dolgoletnega dela BRÜGMANNOVIH strokovnjakov.

S petimi zračnimi komorami ali več ter širino 73 mm, Vam ponujamo profil, ki je tudi po več desetletjih odporen proti vremenskim vplivom in ohranja prvotno obliko.

Odlična zvočna izolacija več-komornega profila omogoča velik prihranek energije. Vgrajujemo tudi različne vrste toplotnih in zvočnih izolacijskih stekel, ki jih ponuja tržišče. Vsi profili imajo vgrajeno jekleno ali ALU ojačitev, kar daje izdelku potrebno trdnost in kvaliteto ter zagotavlja Vašo varnost s protivlomno zaščito.PVC okna in vrata so za Vaš dom enkratna in trajna investicija, izdelana po evropski kakovosti, visoki tehnologiji in preprosta za vzdrževanje. PVC oken in vrat ni potrebno barvati, prav tako so profili gladki, kar olajša čiščenje oken. Vrednostna izolativnost oken je k=1,1 W/m2K.

Velika izbira barvnih profilov, tako v živih kot v naravnih odtenkih, skladno
dopolni in olepša estetsko podobo Vaše bivalne površine.


bela
hrast
zlati hrast
mahagoni


 

 

 

 
   

 

Copyright © ARNUŠ OKNA VRATA D.O.O.